Köp av mark och hus
 

Man ska passa sig att köpa från de mäklarna här i Natal Ponta Negra Brasilien för de lever på att sälja dyrt till turister. Kan man så ska man köpa direkt från ägaren men då behöver man lite hjälp vilket vi ställer upp med. Det gäller nästan allt man köper här i Natal Ponta Negra Brasilien, bil, hus, mark osv. En Brasiliansk mäklare tar 5% i provision av försäljnings beloppet. 2% går till företaget och 3% går till personen som genomför försäljningen. Du som säljare sätter utpriset som de sedan jagar rätt på en köpare till. Dock så kan de ta sig friheten att höja priset om de hittar en Turist som har bra med pengar.

 

Klimatet är mycket bra, det blir inte kallare än 25 grader plus. Har man hus vid havet så fläktar det hela tiden. Man behöver aldrig skotta snö eller skrapa rutorna på bilen kanske borsta bort lite sand från den. Perfekt att gå i pension här det är mycket billigare är Spanien och Portugal som är så populärt nu. Ni lever bra på pensions

pengarna om inte svenska staten drar in detta också. Plus att ni kan få permanent som svensk pensionär (om ni har en pension som överstiger 2000 dollar i månaden).

 

Banco Do Brasil är den största banken här i Brasilien men HSBC finns här och även andra banker som man kan använda sig av. Så det är inget uland gällande banker och de vill ha in utländsk valuta i landet så de kan växa mer, det är ett land på uppgång. 

Många från Sverige investerar, även många norrmän sattsar på Natal Ponta Negra Brasilien. Man ser dagligen i tidningarna att svenskar investerar i stora landområden för att bygga semester paradis här nere.

 

På varje kvadratmeter man har på marken så får man bygga fem meter uppåt så denna stad växer på höjden.

Vi är här för att hjälpa er att inte gå på de vanligaste minorna här i Natal Ponta Negra Brasilien, det kan bli dyrt om man inte vet vad man ska göra. Polisen vill man också hålla sig ifrån här nere, dock så går det alltid att "prata" sig ur en situation.

Dokument här nere måste vara skrivna på portugisiska om de ska vara giltiga, kan vara bra att veta så man inte köper något skrivet på engelska då gäller det inte. Det ska också till stämplar från rätt myndighet.

 

Varning man ska inte skriva en fullmakt till någon här nere, det kan vara väldigt farlig och den går inte att häva om inte personen som fullmakten är skriven på skriver under hävningen. Ni kan alltså inte åka till det stället som skrev den och be dem häva den. De kommer inte att göra något, ni måste ha fullmakts tagaren med er.

Det är också noga när man köper saker är att rätt ägare skriver under dokumentet annars så kan det resultera att någon annan tar allt från er. Det är det vi är här för att hjälpa er med.

 

Start av företag i Brasilien

 

Det kostar 800 real (3200:- svenska) att registrera ett företag i Brasilien. Nu är inte skatten här mer än sex procent så det är inte så man måste fuska med skatten direkt.

OBS!! Man måste ha permanent uppehållstillstånd för att starta upp.

Tips, har ni en tjej/kille här nere så sätter ni bolaget på henne/honom. Ni måste då lita på denne, å andra sidan när man precis har starta så är man ju med och tar hand om de få pengarna som blir i början. Går det bra och växer så har man förmodligen ordnat med alla papper så man kan skriva tillbaka företaget på sig själv.

Här drar ni ett litet strå till staten och ett stort strå till er själva. För att vara ett byråkratiskt land så är detta inte så svårt att få till. Marknadsföra eran produkt eller tjänst härnere görs lättast med flyers som man delar ut till folk. Då når man bara ut till den lokala befolkningen men man bör starta lite mindre så man inte satsar för mycket på något som inte går hem i Natal Ponta Negra Brasilien. Blir det sedan bra så kan man alltid skaffa en firmabil som man fyller med reklam, här nere är de vana att ta fram sin mobil och skriva ner numret till det som de tycker är intressant.
I Sverige är ju alla så bekväma de väntar på att de ska bli kontaktade eller att de ska se ett svindyrt reklaminslag i TV för de ska ta sig någon stans. Har man sedan fått ut sin produkt eller tjänst och folk tycker det är bra så rullar det på av sig själv, de gillar nämligen att rekommendera saker som de tycker om till vänner och bekanta. Så gör man ett bra jobb eller har en bra produkt som kommer det att fungera bra härnere. Ska man ha en brasse som delägare så är det viktigt att ni sköter ekonomin så det blir rätt, de vill väl men det är inte alltid det blir så bra. Första företaget kan det vara bra att ha med någon som vet lite om hur saker och ting fungerar i landet och på den ort man startar på. När man sedan har blivit varm i kläderna så kan man klara sig själv. Vi hjälper till även med detta om ni så vill, vi finns ju är för att hjälpa er till ett bättre liv.

 

Ett par förslag så här på rak arm

 

Det som saknas här nere nu är riktigt bra svenska pizza. Så en "svensk" pizzabagare med lite startkapital skulle kunna göra succé här nere med Stenungs bakad pizza. Pizza här nere kostar nästan lika mycket som i Sverige inköpspriser av råvaror till pizza kommer snart att läggas upp här. Något som är logiskt här är att avhämtnings pizza är dyrare, de tar betalt för kartongen. Alla har hemkörning, men en kille på en motorcykel kostar inte så mycket att anställa. Det är mer avhämtning än servering i detta land. Detta är mat som den vanliga brasilianska invånaren äter inte bara turister. Detta är något som förmodligen skulle fungera riktigt bra här. Lön kostnaderna är mycket låga, skatter minimala och levnadskostnaderna mycket låga. Det roliga är om man får igång en bra pizzeria så kan man utan större problem starta upp en till och en till tills man har en kedja. Här i Natal Ponta Negra Brasilien kan man växa utan att staten ställer till det för mycket. De är alla glada att arbetstillfällen ges. Så du som är intresserad tar kontakt med oss på Fly till Brasilien, Maila gärna till info@flytillbrasilien.se om ni vill veta mer.

 

Tjejerna här är tokiga i bijouteri produkter allt som blänker och ser dyrt ut. En butik liknade Glitter kedjan i Sverige skulle fungera riktigt bra här ner. Det skulle också fungera med en klädbutik med något namn som har med Sverige att göra T.ex.. Victoria Of Sweden som finns i Göteborg. Bra kläder till bra priser. Mer info angående detta Maila på info@flytillbrasilien.se

Hyra ut bilar är en stor industri här i Natal Ponta Negra, kan man hyra ut dem till ett pris på runt 50 real per dag med fria mil så kan man konkurrera med alla andra som hyr ut bilar här. Fördelen då är att man kan hyra ut till de lokala brassarna också plus att man har ju sin "gringo" fördel att nå ut till de vanliga turisterna. Hyr du som gringo ut en bil billigare än vad brassarna gör så har du justa priser till turisterna, du försöker ju inte lura dem på pengar hela tiden. Det skulle garanterat gå hem här nere i Natal Ponta Negra.

Internet butik men lite extra saker så som datorspel och kanske online poker Texas holden. Det finns inte här alls så en texas skola och vanlig Internet självklart med lite special program. Så för den som är lite dator haj så är detta perfekt då man kan reparera datorerna själv och jobba där själv. Då har man något som de andra inte har och har en möjlighet att växa till sig innan de andra hoppas på tåget. Kombinera en textas holden skola med tex med ditt affiliate program. Det kan bli mycket extra om man är lite driftig.

 

©2016 flytillbrasilien.se Denna sida skyddas av svensk upphovsrätt enligt lagen om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Innehållet får ej publiceras eller spridas utanför domänen flytillbrasilien.se utan uttryckligt skriftligt tillstånd från upphovsmannen eller ansvarig utgivare för flytillbrasilien.se